dental-clinic-bjl
serbia  great-britain  germany      POCETNA | KONTAKT
 
osoblje-klinikedental-team-bjl
Nase osoblje je strucno osposobljeno i za najkomplikovanije stomatoloske tretmane.

specijalna-ponuda-keramicke-krunice

specijalna-ponuda-implanti

smestaj

Stomatoloski turizam - Stomatoloska klinika BJL

Stomatoloska klinika BJL od 2000 godine se bavi i zdravstvenim,stomatoloskim turizmom.Mi smo tu da vas boravak u vreme trajanja stomatoloskog tretmana ucinimo sto efikasnijim i udobnijim. Pruzamo sve stomatoloske usluge i organizaciju smestaja za sve gradjane koji dolaze iz inostranstva na nasu kliniku.Ukoliko u Srbiju dolazite avionom ili nekim drugim prevoznim sredstvom, mi smo tu da vam obezbedimo prevoz od aerodroma (autobuske ili zeleznicke stanice) do hotela ili drugog odredista. Prilikom vaseg dolaska u Beograd, clan tima stomatoloske klinike BJL vas docekuje na aerodromu ili autobuskoj stanici i pruza udobnu voznju do same klinike u Beogradu.Svaki put kada imate zakazan termin na stomatoloskoj klinici, imate obezbedjen prevoz od hotela do stomatoloske klinike i nazad. Po zavrsetku vaseg stomatoloskog tretmana i boravka u Srbiji takodje imate obezbedjenu voznju nazad do aerodroma.Sve ove usluge su vec ukljucene u cenu vaseg stomatoloskog tretmana tako da nema nikakvih dodatih placanja.
Svi hoteli se nalaze u centru grada i svi su veoma blizu stomatoloske klinike BJL. Cene hotelskog smestaja se krecu vec od 40 eura za pun pansion.Tim Dental Serbia ce biti uz vas tokom celog vaseg boravka u gradu,stomatoloskog tretmana,sopinga kao i razgledanja grada.Sve ove usluge su vec ukljucene u cenu vaseg stomatoloskog tretmana tako da nema nikakvih dodatih placanja.
Stomatoloska klinika BJL se nalazi u jednom od najlepsih delova Beograda,tako da imate mogucnost pored vrhunskog stomatoloskog tretmana da provedete i nezaboravne trenutke obilazeci prirodne lepote naseg grada.

knez       usce