dental-clinic-bjl
serbia  great-britain  germany      POCETNA | KONTAKT
 
osoblje-klinikedental-team-bjl
Nase osoblje je strucno osposobljeno i za najkomplikovanije stomatoloske tretmane.
usluge-klinike-bjldental-treatment-abroad

    Usluge koje stomatoloska     poliklinika BJL pruza jesu: 

      Lecenje Zuba
      Vadjenje Zuba
      Metalo Keramicke Krunice
      Bezmetalna Keramika
      Implanti
      Proteze
      Decija Stomatologija
      Bolesti Usta i Zuba
      Oralna Hirurgija
      Estetska Stomatologija
      Ortopan Snimak

specijalna-ponuda-keramicke-krunice

specijalna-ponuda-implanti

smestaj

kontakt

      Stomatoloska klinika BJL
      Tel: +381 63 8633 558
      Email: office@dental-serbia.com
      Skype: dentalserbia

Stomatoloska klinika BJL - Profesionalna usluga svih stomatoloskih tretmana

Stomatoloska klinika BJL iz Beograda postoji od 1990 godine i pruza sve stomatoloske usluge koje su pacijentima neophodne.Za optimalno zdravlje vasih zuba uz vrhunsku uslugu i paznju koju pruzaju nasi stomatolozi,zaduzen je strucan  tim stomatoloske klinike BJL.
Zahvaljujuci konstantnom strucnom usavrsavanju kao i pracenju najnovijih svetskih trendova i dostignuca u stomatologiji tim stomatologa stomatoloske klinike BJL predlozice vam najbolje resenje u datom trenutku,a sve sa ciljem da vam pruzimo najkvalitetniju uslugu.Stomatoloska klinika BJL je opremljena svim potrebnim terapijskim i dijagnostickim aparatima koji nam omogucuju brzu i laku dijagnostiku,uz koje se postizu,brzi i kvalitetni terapijski rezultati.
U okviru stomatoloske klinike BJL nalazi se i savremena zubotehnicka laboratorija koja raspolaze najsavremenijim aparatima i opremom.

dentistry-and-dental-services     dentistry-smile

Stomatoloska klinika BJL je visoko pozicionirana i priznata na nacionalnom i internacionalnom nivou,buduci da nasi zubari znaju da su zdrav osmeh,belina zuba i dobro rasplozenje najbitniji za svakog pacijenta.
Nasa sluzba ukljucuje sve pocev od specijalnih tretmana kao sto su izrada metalo keramickih i bezmetalnih keramickih krunica,mostova i ugradnja implantanata,kozmeticki tretmani zuba,lecenje zubnih kanala,lecenje i operacija desni,rendgen (ortopan snimak), oralna maksiofacijalna hirurgija,izrada proteza,lasersko izbeljivanje zuba pa sve do uobicajene kontrole zuba.
Internacionalni standardi sterilizacije se postuju buduci da se oprema odrzava upotrebom CE jedinica za sterilizaciju.Svi instrumenti koje koristimo u stomatoloskim  tretmanima posebno se odlozu u vakumirana pakovanja.
Stomatoloska klinika BJL je jedna od vodecih stomatoloskih klinika u Srbiji. Olaksajte vasa iskustva sa lecenjem zuba uz pomoc visoko kvalifikovanog tima klinike BJL, kvalitetnog stomatoloskog centra u Srbiji.
Uvereni smo da cete pronaci krajnje zadovoljstvo sa stomatolozima specijalizovanim u raznim poljima dentalne higijene. Najbolji tretman zuba nije vise nedostizan za vas.
Nasi stomatolozi i osoblje na stomatoloskoj klinici BJL se uvek trude da vam pruze vrhunski kvalitet svih stomatoloskih tretmana,samim tim omoguce i optimalno zdravlje vasih zuba,kroz izvanrednu uslugu i paznju koju nudimo.Naravno,uvek,krajnji cilj je lep i blistav osmeh na vasem licu.
Na nasoj stomatoloskoj klinici pruzamo usluge visokog kvaliteta sa savrsenom kombinacijom toplog i prijateljskog okruzenja koje cini profesionalno i dobro obuceno osoblje.Razumemo brigu za zdravlje vasih zuba i zato smo na usluzi svim vasim potrebama.
Stomatoloska klinika BJL ima za cilj da lecenje vasih zuba u Srbiji ucini sto udobnijim i povoljnijim zbog cega se trudimo da se uklopimo u vase slobodno vreme i tako vam omogucimo da sacuvate vase dragocene sate. Sa posvecenim i profesionalnim timom stomatologa obecavamo vam najbolje iskustvo pri svakom tretiranju vasih zuba.

dentist-office-bjl     dental-team-bjl-1